Lentäen olet jo kohta perillä

Ja koneessa… meille oli tilattu ateria ja kyytipojaksi vettä(!) + tee/kahvi. Minun vieressäni pariskunta: Punaviini (pikkuplo), valkoviini (pikkuplo), 2xGin tonic, 2xkonjakki, ei ruokaa. Rehellisyyden vuoksi todettakoon, että viinipullot korkattiin vasta vähän ennen kuin seuraava sattumus tapahtui.

Juu, kuulin sitten Spotifyta silmät ummessa kuunnellessani, vähän yli tunti ennen laskeutumista toisella juomakärrykierroksella, kun lentoemo sanoi ”ai kaksi shampanjapulloa ja neljä lasia, ja herra toisella puolen käytävää maksaa”. Se herra olin minä. Siihen ei voinut muuta vastata kuin että kuullostaa reilulta 😊

Kategoria(t): Havaintoja. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s