Havaintoja: janipetterille mersukyyti vai Käden Kingit Oy

• Nykyistä parempi kansainvälinen asema on Luxemburgille tärkeä, jotta se voi houkutella uusia sijoituksia. Suomi 179 rauhanturvaajaa, Luxemburg 3, Australia 12.

• Keskustan Keski-Suomen piiri aloittaa lönnrotmaisen suuroperaation, sillä se aikoo ryhtyä keräämään keskustavitsejä. Ja niitähän tunnetusti riittää. Myös kilpailun palkinto kertoo keskustaliikkeen ehtymättömästä huumorintajusta. Vitsien lähettäneiden kesken arvotaan matka Brysseliin europarlamentaarikko Anneli Jäätteenmäen vieraaksi.

• Pekka Haavisto hoitaa kotia, kun Antonio tanssii. (IS)

• Teimme testin. Vastasimme MTV3:n vaalikoneen kaikkiin kysymyksiin ”en osaa sanoa”. Ja katso: kokoomuksen Lea Saukkonen on 91.3-prosenttisesti samaa mieltä. (Nyt)

• Verosuunnittelun porsaankoloihin pitää laskea sementtiä – tai sitten avata tämä härdelli kaikille, joita kurjistaa yli 30 % verotus. Leikitään kaikki, että ollaan yrittäjiä. Lihaisia provikoita nauttiville myyntiedustajille Myynnin Murtajat Oy, parhaille insseille Käden Kingit Oy ja isojen lehtien päätoimittajille Viimeinen Sana Oy. Sitten silmät pyöreinä ja ääni väristen vollotetaan yhdessä, että mikä mättää, kun valtio ei hoida eikä kunta kustanna. Ei tule ehjää asfalttia, ei janipetterille mersukyytiä kouluun eikä naapurustoon koirapuistoa, jossa ihmisen paras ystävä voisi päästä pannasta ja riemuita vapaudesta edes hetken.

• Tervala minns inte längre om han varnats

(HS, Tekniikka&Talous,HBL,Nyt)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s