Havaintoja: Tuomioja, Heinäluoma vai Halonen?

• Tuomioja on nyt kokenein demariministeri. Muut ovat hallituksessa ensikertalaisia. Ulkoministerinä Tuomioja on ollut yli kahdeksan vuotta, neljässä eri hallituksessa. Hän jos kuka tuntee maailmanpolitiikan ja tietää, miten YK:ssa pitää toimia. Kuka voisi olla uusi ulkoministeri, jos Tuomioja joutuu luopumaan salkustaan? Kaksi toveria on muiden edellä… Tällä viikolla Eero Heinäluoma oli YK:n yleiskokouksessa lobbaamassa… Vielä parempi ulkoministeri olisi presidentti Tarja Halonen. Hän ei tarvitsisi harjoitteluaikaa päivääkään. (Unto Hämäläinen)

• Ahdinko tarttui paperikuntiin. Viidennes irtisanotuista paperi- ja sellutyöläisistä on vailla työtä. Työttömyysprosentti Kemijärvi 18.2, Kajaani 14.5, Kaskinen 14.1, Hamina 12.6, Kouvola 12.2. ”Taloudellinen tilanne on räjähtänyt käsiin”, Kaskisten kaupunginjohtaja Marlene Svens sanoo.

• Vanha kiharrin ja kannettava viedään pian ruokakauppaan. Kauppojen on toukokuun 2013 jälkeen vastaanotettava maksutta kyluttajien vanhat elektroniikka- ja sähkölaitteet.

(HS)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s