Kepposentekotuulelta putkaan, ydinpommeja Israelista

• Lahden poliisipartio puhutti lauantaina asiakasta pysäköudyssä maijassa, kun toinen konstaapeli näki ohikulkijan virnuilevan. Konstaapeli astui ulos ja havaitsi poliisille tutun 40-vuotiaan miehen kyyristyneen renkaan luo. Venttiilin korkki oli auki ja mies päästi ilmaa terävällä esineellä. Mies selitti tekoaan, että oli kepposentekotuulella. Poliisi vei miehen putkaan pariksi tunniksi. Putkasta päästyään mies moitti virkavallan huumorintajua.

• Hallitus suitsii verokikkailua. EK arvostelee lakiluonnosta, joka leikkaisi konsernin sisäisten lainojen korkovähennyksiä. Keskustan puheenjohtaja sanoi Ylen Ykkösaamussa, että veroparatiisit pitäisi kieltää.

• Israel ei sitä myönnä eikä kiellä, mutta juutalaisvaltion uskotaan laajasti olevan Lähi-idän ainoa ydinasevalta. Israel käynnisti salaisen ydinohjelman 50-luvulla ja rakensi ensimmäiset ydinpommit ilmeisesti 1960-luvulla.

• ”En ole sellainen kenttäpiispa, joka puhuisi aseiden siunaamisesta” (Kenttäpiispa Pekka Särkiö).

• Nokian kurssi laski. Syy on Stephen Elopin housujen. Syksyn tärkein tilaisuus ja muka kuluneet lököfarmarit. Hän matki Steve Jobsia, yritti ollacasual. Entäs yläosa. Poolon asemesta Elop oli valinnut insinöörimäisen pikkutakin, tosin hänen harteilleen liian kapean. Ilmiselvästi Ollilan. Tämän sijoittajat näkivät. Johtajan ilman omaa linjaa. (Mikko-Pekka Heikkinen)

(HS)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s