Kun kaikki on kaupan

• Kiista kolmen päivän koulutusoikeudesta on hiertänyt keskusjärjestöjen välejä raamisopimuksen allekirjoittamisesta lähtien. EK:n hallituksessa istuvat patruunat eivät ilmeisesti edes vaivautuneet perehtymään sopimusluonnokseen. Ihalaisen sovittelutaitoja tarvitaan taas.

• Yhteiskunnassa, jossa kaikki on kaupan, elämä koettelee kovimmin niitä, joilla on vähemmän varaa. Raha ratkaisee. Tämän päivän sana on ”kuolonjohdannainen”. Se tarkoittaa, että sijoittaja ostaa esimerkiksi sairaan tai vanhuksen 100000 dollarin arvoisen henkivakuutuksen vaikkapa 50000 dollarilla ja maksaa siitä lähtien vakuutusmaksut. Kun vakuutettu kuolee, sijoittaja saa vakuutuskorvauksen. Mitä pikemmin vakuutettu kuolee, sen suuremman korvauksen sijoittaja saa. (Juha Sainio)

• Joka viides eurooppalainen lukee ja kirjoittaa puutteellisesti

• Presidentti Niinistön teettämä opas listaa kymmeniä keinoja nuorten syrjäytymisen estämiseksi. Tuoreeltaan Niinistön työryhmän ehdotukset nostattivat sosiaalisessa mediassa ärtymystä. Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton (Vino) mukaan työryhmän esitykset heijastelevat oikeistolaista käsitystä yksilöiden omasta vastuusta ja sivuuttavat yhteiskunnalliset ratkaisut täysin.

• En ole yleensä luovuttava osapuoli (Juha Väätäinen)

• Jos Mitt Romney olisi joulupukki, hän erottaisi tontut.(Entinen Ohion kuvernööri Ted Strickland)

• Kaltaisilleni huomionhakuisille tyypeille pitäisi asettaa korkeampi ikäraja pappisvihkimykselle. Tuli puhuttua enemmän itsestä kuin Jeesuksesta. (Pastori Teemu Laajasalo, YleLeaksin Teemu Tammisalo). Harrastaa kitaransoittoa ja käy lähes viikoittain Korkeasaaren eläintarhassa).

(HS)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s