Ylellisyyttä oli oma kylpyhuone ja 5 * Espoon Honka

* Brasilian kauhu Espoon Honka valloitti Helsinki Cupin. Helsinki Cup oli Hongan nuorille kokonaisuudessaan menestyksekäs, sillä seuran juniorit kahmivat finaalipäivänä peräti viisi (!!!) eri ikäluokkien mestaruutta.

* Komissio sivuuttaa taloustieteen. On tuskallista, että muutamien virheelliset ratkaisut tuovat niin paljon kärsimystä niin monelle. Olli Rehn kirjoittaa markkinoiden vakauttamisesta, kun epävakaus on kriisin seuraus, ei syy. (Vesa Kanniainen, kansantaloustieteen professori)

* Niinistö uskoo Euroopan keskuspankin aloittavan setelien painatuksen.

* Helsinkiläinen pyrkii Somalian presidentiksi. Amal Abdi Ibrahim, 37, päätti asettua ehdolle. Lähihoitaja Amal Abdi Ibrahimin valtteina vaalissa pidetään sukupuolta ja perhetaustaa.

* ”En saa kokopäivätyötä Itävallasta, olen palaamassa Suomeen”.

* Ylellisyyttä oli oma kylpyhuone. Käpylän kisakylän asunnot olivat vuonna 1953 valmistuessaan aikansa luksusta. Sellaisesta osattiin tuskin edes haaveilla sodan jälkeen Helsingissä, jossa kodeiksi kelpasivat pimeät kellaritkin.

* Asiakkaat yllyttävät veronkiertoon. Ompelija saa asiakkailtaan säännöllisesti ehdotuksia tehdä töitä ilman kuittia. ”Itsekin pärjäisin paremmin jos laittaisin lapun luukulle, nostaisin tukia ja tekisin kotona pimeästi”. Siihen ei yrittäjän (Liidia Sohlman) sisu kuitenkaan anna periksi eikä Neuvosto-Virossa saatu kotikasvatus.

* Berlusconi vahvisti paluunsa politiikkaan. Pääministeriehdokas aikoo laihduttaa kahdeksan kiloa ennen vaalikampanjaa. ”Berlusconin täytyy olla pääosassa. Jos hän on kolmannessa tai neljännessä rivissä, hän masentuu ja sairastuu”, Berlusconin lääkäri kertoo.

* Millainen sää oli, kysyi suomalainen. Mitä söit, kysyisi japanilainen.

* Monokini, bikini eller burkini?

* ”Vad fanken har de sysslat med när de låtit det gå så här långt? Fastän där (Bryssel) finns tusentals tjänstemän har de inte lyckats övervaka medlemsländernas ekonomiska situation och slå larm tidigare. (Pertti Salolainen)

* Utanför www. ”Det är inte fel att vilja bo på landet också om bussen har slutat åka genom byn”

(HS,HBL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s