Poika, äiti ei nyt sponssaa

• Poika, äiti ei nyt sponssaa. Kuka tahansa vanhempi voi joutua irtisanotuksi tässä Nokialandiassa.

• Kataisen bingo!

• Kokoomus teki paluun oikealle. Puoluekokous alkoi tuloeroja kannattavalla Vapaavuoren linjapuheella. Häntä säesti Ben Zyskowics, joka spontaanissa puheenvuorossaan vaati lopettamaan tulonsiirtoihin panostamisen.

• Muualla matkailijat menevät torille nähdäkseen paikallista elämänmenoa, mutta Helsingin Kauppatorilla turistit näkevät toisia turisteja. Pysäköidyille autoille on varattu parhaat merinäköalat. Teltoissa lepattaa muovi ja väri vaihtelee valkoisesta likaisen harmaaseen. Aikoinaan torin yhtenäinen ilme syntyi iloisen punakeltaisista markiisikankaista. Ennen torilla tuoksui mansikka tai tilli, mutta nyt vastenmielinen käry ei innosta alkuasukkaita enää edes kävelemään torin kautta. (Seija Sartti)

* Vekun pyörä oli todennäköisesti kulkueen suurin, 8200-kuutioinen V8-moottorinen amerikkalainen Boss Hoss, joka on koristeltu Tuntematon sotila-teeman kuvilla. Pyrä painaa 600 kiloa, ja sitä kuljettamaan tarvitaan ylis satakiloinen kuski (Cannonball-kulkue)

* ”Sodan aikaan kaikki sentään pitivät yhtä, ja tiesimme kuka on vihollisemme. Talouskriisissä jokainen käpertyy itseensä. Emme luota enää edes toisiimme.” (Helene Ebreizoglou, Kreikka)

* Sisar Simeone viel katolisen kirkon haukkumat nunnat bussikiertueelle. Ajomatkalla Washingtoniin ohjelmassa on ainakin laulua ja viestipalvelu Twitterin käyttöä. Tarkemmin sisar ei ole miettinyt. ”Bussissa on myös kaksi paikkaa lehdistölle, joten meidän täytyy käyttäytyä hyvin”.

* Kyrkan hjälper när Nokia stjälper.

(HS,HBL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s