Mitä enemmän tuhoa, sen parempi.

* Jälleen kerran joku päätti ampua silmittömästi ihmisiä. Mitä enemmän tuhoa, sen parempi. Suomalaisessa asekulttuurissa on jotain pahasti vialla. Poliitikoilla on nyt selvä tehtävä ja työmaa.

* Epäilty harrastaa yhdessä muiden nuorten kanssa airsoft-taistelupeliä. Siinä vastustajia ammutaan muovi- tai biokuulilla, jotka eivät aiheuta vammoja osuessaan ihmiseen… ”hänellä oli aseistuksenaan pienoiskivääri ja metsästyskivääri”.

* (Eero) Vainio, 25, on puheenjohtajistossa demarinuorten taitavan operaation seurauksena. Sdp:ssä on ollut tilausta nuorille uhmakkaille miehille. Sellaisia kaipaavat erityisesti vanhemmat miespuoliset rasvanahkademarit, joilla on vaikeuksia suhtautua nuoriin uhmakkaisiin naisiin… Tukiryhmä oli epätoivoinen, kun Vainio kesken kiihkeimmän puheenjohtajaoperaation häipyi kahden viikon hirsirakentamiskurssille. Hän haluaa veistää itselleen mökin, lähitulevaisuudessa.

* Viikko sitten perjantaina Paavo Väyrynen pysähtyi matkallaan Viitasaarelle. Piti puolen tunnin puheen kaupungintalolla, vastasi kysymyksiin sekä kauppasi lopuksi mukeja ja kirjoja. Myöhään sunnuntai-iltana ratkeaa, mitä keskustaväki ajattelee Väyrysestä ja hänen kampanjastaan.

* Kova kuin teräs, pehmeä kuin pulla. Puusta voi valmistaa läpinäkyvää kalvoa ja älykästä paperia. Stora Endon kehittämä lääkepaketti viestii eteenpöin, kun lääke otetaan. Jos lääke jää ottamatta, kone lähettää muistutuksen kännykkään tai hälyttää hoitajan.

* Jos et tiedä, mikä on metsä, Euroopan unioni kyllä tietää. Komission mukaan metsä on vähintään puolen hehtaarin suuruinen maa-alue, jolla puiden latvuspeittävyys tai vastaava tiheys on vähintään 10 prosenttia alueesta.

* Med sina tveksamma uttalanden har IIHF gett Lukasjenko signalen att han inte behöver vara oroad över att gå miste om sitt favofitprojekt.

* Över ett år har gått sedan revolutionen i Egypten. Den arabiska våren har övergått i ett bakslag för kvinnorna och en otrygg situation för de kristna.

*
(HS, HBL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s