Yhä vallassa ja aina oikeassa. Ei sentään Kekkonen.

* ”Vaikka optimiljonääriperheessä oli jo vuosia eletty pelossa, lapset oireilivat pahasti ja isä oli tappanut perheen koiran, perheen äiti ei halunnut hakea apua lastensuojeluviranomaisilta.” – Keskiluokka häpeää apua.

* Yhä vallassa ja aina oikeassa. Christoffer Taxell. ”Hän on ihminen, joka ei ole koskaan väärässä. Siihen on tietysti hyvät edellytykset, kun on syntynyt hopealusikka suussa”, sanoo Christoffer Taxellin vuosikymmeniä tuntenut tuttava.

* 1962 nuorisofestivaalit Helsingissä. ”Varsinkin nauravaiset tummaihoiset ihmiset vaikuttivat suorastaan pelottavilta. He herättivät myös mustasukkaisuutta”… Suuret länsilehdet New York Timesia myöten tuomitsivat Kekkosen. Hän oli ainoa läntinen valtionpäämies, joka oli suostunut käymään sosialistimaiden nuorisofestivaalin tilaisuudessa. Pääkaupungin lehdet, kuten Helsingin Sanomat ja Uusi Suomi, arvostelivat voimakkaasti presidenttiä. Muuten valtalehdistö oli koko festivaalin ajan joko boikotoinut niitä tai moittinut tapahtuman järjestämistä.

Ja omia kuvia, pelottavaa 🙂

* Miksi toimittajien mielestä terassikeli on lämpimän poutapäivän ainoa mahdollinen synonyymi, ihmettelee Facebookissa Kielipoliisilaitos.

* Män vet best och intervjuas oftast.

* Att vara chef kan vara roligt. Mentorprogram för kvinnor.

* Ju mer jag får vara mig själv desto bättre är jag som pappa – Stefan Lindfors

(HS, HBL)

Sent from my N8

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s