Laitapuolen kulkija Kauniaisissa ja vihreät pelurit Helsingissä

* Wahlroos on kannanotoissaan sumeilematon: hän sanoo, mitä ajattelee. Joskus käy hiin, ettei hän ajattele, mitä sanoo. Sopiiko Björn Wahlroos talouselämän ykkösvaikuttajaksi? Totta kai. Ykkösvaikuttajan on kyettävä puhumaan rahan äänellä, ja se taito hänellä on. Wahlroos on porvariston ideologinen sinetinvartija. (Unto Hämäläinen)

* (SDP:n) piirijohtajat valittivat, että Jungner ei kiertänyt Suomea riittävästi. Jungnerin tapauksesss ongelmallisempia saattoivat kuitenkin olla ne kerrat, kun hän sattui käymään maakunnissa… hurautti paikalle urheiluautollaan esittelemään visioitaan aatteiden massakustomoinnista.

* Osa kokoomuslaisista väittää, että vihreät uhkailivat kokoomusta Guggenheim-hankkeen kaatamisella jo ennen johtajaäänestystä. ”Meitä uhkailtiin kostonkierteellä, jos taivumme Viljasen kannalle”, eräs kokoomusvaikuttaja sanoo. ”He (vihreät) esittäytyvät epäpoliittisina aina silloin, kun on kyse toisten paikoista ja heittäytyvät pelureiksi, kun on kyse omista paikoista. Totta kai se ärsyttää”.”Demareiden kanssa sopu on pitänyt”.

* Joulu: Alkoholin myynti kasvaa noin 100 %, poliisihälyytyksiä n. 454 päivässä. Vappu: Alkoholin myynti kasvaa n. 40 %, poliisihälyytyksiä n. 381 päivässä.

* Kauniainen. Junamatka Helsingistä kestää 19 minuuttis, mutta se tuntuu vievän ulkomaille. Taakse jäävät Helsingin ja Espoon graffitein kirjotut teollisuusalueet. Sitten tulee ”Kauniainen-Grankulla”. Jos junasta ei kiirehdi ulos, päätyy pian taas Espooseen. Romanikerjäläiset puuttuvat. Keskustassa liikkuu yksi laitapuolen kulkija, mutta hänenkin sanotaan tulevan Espoosta.

(HS)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s