Oikeistopuhuria pustallakin

* Kasvien tuonti uhkaa metsien terveyttä. Kasvituhojen riskejä ei voida vähentää pelkällä valvonnalla, vaan osa kasvikaupasta tulisi kieltää kokonaan. Pääpuulajien vähyys tekee metsistämme alttiita tuhoille. [Michael Müller, Jarkko Hantula]

* Köyhyys periytyy Suomessakin. Mitä kauemmin vanhemmat ovat saaneet toimeentulotukea, sitä herkemmin heidän lapsensa turvautuvat mielenterveyspalveluihin. Muita useammin he syövät psyykenlääkkeitä, joutuvat huostaan otetuiksi ja tekevät rikoksia.

* Tulli: tiedossa on jo, että pelkkä ammattijohtaja ei riitä vaan Virkkunen etsii Tullihallituksen johtoon kokoomuslaista.

* Pienestä Gyöngyöspatan kylästä on tullut nyky-Unkarin ongelmien symboli. Köyhyys piinaa sekä valtaväestöä että romanivähemmistöä ja nostattaa molemminpuolisia ennakkoluuloja. Äärioikeisto osallistuu välienselvittelyihin mielellään.

* Niinistö också språkkung – tror väljarna. I Hbl:s opinionsmätning är Sauli Niinistö kung också när det gäller språkkunskaper. Utomstående bedömare ger ändå Paavo Lipponen och Eva Biaudet högsta poäng.

* När Lipponen börjar tala engelska börjar han samtidigt tala betydligt snabbare.

(HS, Hbl)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s