Kiinasta terveisiä, ja sauvakävelyltä

Aamulla ulkona +0.8 C. Kaurapuuroa omenahillolla on aamumenu. Kiinasta näytti tulleen viskoosiselluraportti ja pääsy hintatietoihin, eipä voinut vastustaa kiusausta päivittää vähän hintakäppyröitä, ns. päivittäinen Excel-annos, tämän kunniaksi kyllä laitoin kahvinkin tippumaan. Joustavat työajat 🙂

Lipponen näytti kieltäytyneen Hesarin kävelytestistä (uimatesti olisi mennyt?), kun lehti laittaa mieluusti kävelemään, mutta ei julkaise puheita. Hesarin cityvihreätä mafiaa. No, verkostoitumistestissä tuli parhaat tulokset, julkkiksista ainoastaan Elop ei ollut tuttu, mutta oli kuvakin oudon näköinen, sanoisinko kaunisteleva… Muutenkin Hesarin arvio Lipposesta oli tuttua kaunaa ja toimittajan näköalattomuutta. Mistä näitä viherpöpertäjiä oikein tulee?

Eli siinä se päivä menikin työn merkeissä yli kolmeen ja palkintona vääntäydyin sauvakävelylle. Kevyt testilenkki, 4 km, normaalit sykkeet 108/139, nyt 132/160. Rapakunto. Hyvä kun ei ole lunta. Ladulta saisi jo kantaa pois.

Kategoria(t): Elämää, Työ Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s