Häh, kuka tämä on?

Päivän paras otsikko: ”Häh, kuka tämä on?” – ”Venäjä-asiantuntija” Pekka Haavisto ei tuntenut HS:n testissä Dmitri Medvedeviä. Hieno suoritus. No ei mennyt kävely paljon paremmin, 2 km yli 20 minuuttia, ei ole Kekkoseksi Halosen paikalle.

Toinen mielenkiintoinen havainto Kauppalehdestä: Nokialla kova patenttisalkku. Esim. jokaisesta myydystä iPhonesta kilahtaa Nokian kassaan 2.5 euroa royaltituloa eli jos nyt vuodessa yli 100 miljoonaa iPhonea niin… Kaikenkaikkiaan Nokialla arvioidaan olevan n. 5-8 miljardin patenttisalkku, tämän lisäksi kassassa 5 miljardia, 3 miljardin Nokia Siemens Network ja 3 miljardin Navteq eli ilman puhelimia arvo n. 16-19 miljardia. Ja pörssiarvo vain 15 miljardia, hmm…

Paras uutinen tänään oli kuitenkin se, että ilma näyttäisi kylmenevän niin, että hiihtokelejäkin saattaisi olla tiedossa vielä viikon sisään. Täytyneekin hakea sukset Probikesta! Ainakin Paloheinässä alkaa lumen tykitys, kun nyt on pakkasta, mutta eihän tietysti hyvinhuollettuja suksia oteta käyttöön ennen kuin on kunnot baanat 🙂

Kategoria(t): Elämää, Havaintoja Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Häh, kuka tämä on?

  1. Vesa sanoo:

    Näillä tiedoilla näyttää menestyvän presidentinvaaligallupeissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s