Miltä tuntuu varttua iPadittomassa kodissa?

* Rikkaat suomalaismiehet elävät keskimäärin jo yli kymmenen vuotta pidempään kuin köyhät. Luokkayhteiskunta tekee paluuta ryminällä, sanovat asiantuntijat. ”Tämä on asia, joka koskettaa ihmisiä, ja koskettaa syvältä” (Laura Kolbe). Tietoyhteiskunta tuottaa uusia jakolinjoja. Miltä tuntuu varttua iPadittomassa kotitaloudessa?

* Monelle naispoliitikolle Halonen on ollut kuin äiti tsi mummo. Ei ärähtelevä täti. ”Tietysti olin pettynyt Ahon puolesta. Mutta samana iltana, kun Halonen oli valittu, kävin naiskansanedustajaystävieni kanssa juhlistamassa asiaa ja nostimme maljat Suomen ensimmäiselle naispresidentille”, Paula Lehtomäki kertoo.

* Pensionärer i Ryssland tackar Putin för bättre levnadsstandard. ”Putin och Medvedev har fått konkreta resultat till stånd. Det är huvudsaken. Just nu har vi inga andra politiker i Ryssland som kan mäta sig med dem.”

* ”Varje dag misshandlas en kvinna till döds i Norden, i världens mest jämställda länder” (Sveriges EU-minister Birgitta Ohlsson)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s