Salmiakkivotkakakkua, herra Presidentti ja terveisiä Espoosta

* Timo Soini esitteli vaalikampanjaansa eduskunnassa ja media piiritti Tiina Soinia. Paikalla oli perussuomalaisia kansanedustajia valmiina nauramaan johtajan sutkauksille. Linnan juhliin tulisi Tiina Soinin reseptillä salmiakkivotkakakkua.

* ”Meitä espoolaisia, joille Espoo on olemassa, on paljon. Olemme siitä kummallisia, että aika moni meistä rakastaa kotikaupunkinsa lisäksi myös Helsinkiä. Kuinka moni helsinkiläinen voi sanoa rakastavansa Espoota? Paloheinästä kestää muuten yhtä kauan bussilla Helsingin keskustaan kuin Soukasta.” (Satu Pajuriutta) ”Ihan parhautta Espoossa on se, että kävelymatkan päässä kotoa voi kerätä suppilovahveroita, voi polkaista fillarilla uimarannalle ja suksia hiihtoladulle kotiovelta – mutta puolen tunnin julkisten yhteyksien päässä odottavat Helsingin riennot.”

* ”Vihannekset viihtyvät vihannesten seurassa–Maailman nuorison vallankumouksellinen myrsky tulee pyyhkäisemään heidät pois vallasta historian roskapönttöön” (Erkki Tuomioja suositteli , että Leonid Breznev voisi siirtyä puutarhahommiin Tsekkoslovakian miehityksen takia)

* ”Suuryrityksistä on tullut globalisaation myötä eräällä tavalla rauhanpolitiikan edustajia, koska konfliktit ja sodat ovat vain haitaksi niille” (Erkki Tuomioja)

* ”Positiivisia ovat minusta joku Attac tai Occupy Wall Street” (Erkki Tuomioja)

* ”Jos tätä päivää vertaa vuoteen 1984, Suomi tuntuu rauhalliselta ja turvalliselta paratiisilta.” (Unto Hämäläinen)

(HS)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s