Leikitään ”huonoa naista”

* Peloteltu Valko-Venäjän kansa kituu talousahdingossa. Virallinen inflaatio on 36.2 prosenttia, mutta monet hinnat nousivat selvästi enemmän. Esimerkiksi bensiini on kallistunut tammikuulta 59.3 prosenttia. Mutta kriisi ei ole vain taloudellinen. Valko-Venäjä on voimalla ja pelolla johdettu maa. Vuonna 1994 maan presidentiksi nousi Alexander Lukašenka, joka on johtanut maata itsevaltaisesti siitä asti.

* Helsinkiin nousee tänään yli sata pop up -ravintolaa. Pakastepizzeria: Koffin puiston vieressä paistetaan aidossa sähköuunissa rakastetuimpia pakastepizzoja, päälle tuoretta oreganoa, luomuvalkosipulia ja -chiliä. Viinivalikoimassa ainakin Jorma, Liebfraumilch ja Soave. Jälkiruokana pikakahvia.

* Jos lapsena leikittiin ”hienoa naista”, nyt leikittiin ”huonoa naista”. Yhä useammat pukeutuvat niin aina ja kaikkialla. Olemme eroottisten asujen ekaluokkalaisia, huorahtavan pukeutumisen herännäisiä. [Anna-Stina Nykänen]

* Dalai lamas ord hänför åhörarna som Mick Jaggers refränger. Var han än visar sig dyker beundrare, och särskilt beundrarinnor, upp som svampar efter regn för att få se en skymt av honom.

* ”Koska tulin Nokialta, hän halusi tietää, olenko laiska ja onko minulla tyyliä.” (Ari Jaaksi HP-johtaja Jon Rubinsteinista)

(HS,HBL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s