Jalkapallokin on vain jalkapalloa

* Jalkapalloseura JJK:lla on liigan uskollisin kotiyleisö, osaava joukkue ja jaloihin arvoihin uskova toimitusjohtaja Joni Vesalainen, joka haluaa laittaa pelaajat myös ”oikeisiin töihin” auttamaan apua tarvitsevia. Jalkapallo antaa Vesalaisen mielestä paljon, mutta on vain jalkapalloa.

* Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen avasi presidentinvaalikampanjansa Pohjois-Karjalassa.

* ”On niin raskasta olla kaunis”, Entinen ravivalmentaja Mikko Manninen, 63, juhlii ja puhuu kuin rap-tähti. Manninen pitää nykyään kanansiipiin erikoistunutta ruokaravintolaa Savonlinnassa. Menestyvän ravintolan konsepti on yksinkertainen: ”Kaverini käyvät siellä syömässä”.

* Netissä tyhmyys tiivistyy

* Netin villi itä. Venäläisessä facebookissa käyttäjät jakavat avoimesti elokuvia, musiikkia ja mielipiteitään Anders Breivikistä. Ainakin toistaiseksi.

* Joka päivä Helsingin ydinkeskustassa näkee niitä Tour de France -ystäviä, jotka kiitävät hybridipyörillään risteyksestä toiseen kuin kilpailisivat Ranskan ympäriajossa itsekin. Vauhtiaan he eivät hidasta koskaan, eivät kenenkään edessä. Eivät edes siinä Kauppatorin ruuhkaisimmassa risteyksessä, jota lähestyessään he huutavat lapsille, turisteille, vanhuksille ja hipsteri-jopojaan taluttaville city-pyöräilijöille: ”Menkää nyt helvettiin siitä! Tämä on pyöräkaista, ettekö te idiootit sitä tajua?”

* Mistä lähtien uranaisen uskottavuus vaatii 700 euron käsilaukkua?

* On turha etsuä vikaa itsestään, kun se on ilmiselvästi muissa. (Annamari Sipilä)

(HS,KL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s