Eläkeputkessa on ahdasta

* ”Vain kolmannes alle 60-vuotiaana eläkkeelle siirtyneistä jätti työn omasta tahdostaan. ”Enemmistöä painostettiin tai suostutelriin ahtautumaan eläkeputkeen, mikä näyttää edelleen olevan työnantajien suosima tapa karsia henkilöstöä. Tulos on karua kertomaa siitä, miten kaukana suomalaisen eläkepolitiikan käytäntö ja teoria ovat toisistaan”. ”Työurien pidentämisen tärkeydestä ja uhkaavasta työvoimapulasta on turha paasata niin kauan kuin työnantajat vetävät asenteellisuudellaan mattoa työhaluisten ikäluokkien alta.”

* Käärme luikerteli pariskunnan vuoteeseen

* Mielenosoittajat taputtavat diktaattorille. Mielenosoittajat kokoontuvat valkovenäläisiin kaupunkeihin keskiviikkoisin kello 19. Aseina ”hiljaisissa mielenosoituksissa” on taputus ja kännykän herätyskello… Mielenilmaus on liikaa autoritaariselle hallinnolle (Lukasenka): turvallisuusjoukot repivät taputtajia pakettiautoihin ja ajavat pois.

* Deutsche Bankin pääkonttorissa sadevesi kerätään 3600 litraa vetävään tankkiin. Sadevedellä huuhdellaan WC-pöntöt.

* Tour de France: Tänään ajettavalla 18. etapilla kiivetään 2645 metriin (Galibier Serre-Chevalier). Lähtöpaikka 355 metriä (Pinerolo).

* ”Meidän pitäisi rakentaa siltoja työstä ja ammatista toiseen, eikä tehdä monttuja työstä työttömyyteen.” (Lauri Ihalainen)

(HS,KL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s