Paritellaan

Meillä on ollut PlusTV:n kortti ”lepäämässä” jo muutaman vuoden. Nyt sain kimmokkeen uudistaa sopimus, kun olisi tuota Tour de Francea ym. tulollaan.

Ei kyllä mennyt aivan kuin Strömsössä.

1. Määrittelin kanavat netissä, no problem.

2. Katselin korttia ja uudehkoa taulutv:tämme, mihinkähän sen saisi sopimaan, erillsitä digiboxia kun ei enää ole. TV:n takaa löytyin sen näköinen kolo, johon kortti voisi mennaä, mutta aivan liian väljä – haa, tarvitaan siis sovitin.

3. Verkkokauppa Ruoholahdessa, siellä on varmaankin monipuolisin valikoima, sinne siis. Myyjä esittelui hyllyt, mistä löytyy ja kertoi, että vastaisuuden varalta kannattaa ottaa sovitin, jossa on HD-valmius. Kalliimpi oli tietnkin, mutta otin sen kuitenkin, turhaahan olisi mahdollisesti hetken päästä ostaa taas uusi kortti.

4. Kotiin ja kortti+sovitin kiinni TV:hen, n. 2*2 erilaista mahdollisuutta. Hyvä. Muutaman päivän jälkeen testaus, toimiiko, pitihän antaa aikaa PlusTV:lle määritellä oikeudet. Ei toimi vielä.

5. Viikon päästä tulee postissa vahvistus, että korttimme on rekisteröity. Yritetään uudelleen. Ei toimi. Kortti ei aktivoitu. Laitekoodi 4.

6. Soitto asiakaspalveluun. Valitse 1, jos haluat palvelua suomeksi. Valitsin. Valitse 1, jos laskutusasia. Valitse 2, jos tekniikka. Valitsen 2. Olette jonossa neljäntenä. 25 minuuttia odotusta, vähän väliä tiedote ”olette edelleen jonossa”. Luovutin.

7. Pari tuntia odotusta, soitto uudelleen asiakaspalveluun. Olette jonossa kolmantena. Odotellaan. Pääsin läpi!

8. Kerroin ongelman. Kaiken pitäisi olla oikein määritelty. Tarkistetaan vielä korttinumero. Oikeus määritelty toiselle kortille, ilmeisesti rinnakkaiskortti. Muuttavat oikeudet ny tälle toiselle kortille. Ja taas odottamaan, pitäisi aueta päivän aikana.

9. Uudelleentestaus: Ei aktivoitu. Laitekoodi 1. Ei toimi.

10. Uudelleen soitto asiakaspalveluun. Lupasivat soittaa hetken kuluttua takaisin. Samalla kokeilin vanhalla telkkarilla ja digiboxilla. Toimii!

11. Asiakaspalvelu soittaa: Pitäisi vaihtaa korttisovitin. OK.

12. Sellon Sony Centeriin – myyjä sanooa, ettei tarvitse sovitinta vaihtaa vaan parittaa se kortin kanssa. Jaha, takaisin kotiin soittamaan asiakaspalveluun.

13. Olette jonossa kolmantena. Hetken päästä vastaus ja kerroin Sony Centerin terveiset. Asiakaspalvelija sanoi, ettei oikei ntiedä, kun on uusi, lupasi tarkistaa teknisestä tuesta. Soittaa takaisin.

14. Asiakaspalvelija soittaa. Teillä on HD ready -sovitin, meidän PlusTV:n kortit ei toimi siinä.

15. Seuraavaksi siis taas Sony Centeriin, ostamaan uusi, vanhanaikainen sovitin. Saapa nähdä.

Kategoria(t): Elämää Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s