Naiset pääsevät Itävallan kansallishymniin

* Huippu-urheilu on fundamentalismia. Siihen päätyy vain kaikkein kiihkeimpien ja ehdottomimpien ääriryhmä. Urheilun huipullz eletään askeettista elämää kuin luostarissa. Siellä opitaan kestämään rääkkiä muttei rutiineja, joita tavalliseen arkeen kuuluu.

* ”alexstubb: Got an IPad2. Downloaded #AngryBirdsRio. Ash. Heavy duty relaxation. Have to hide it from the kids…” – Titi-tyy

* Tuorein Seiska-lehti kertoo, kuinka Suomen pääministeri Jyrki Katainen saa lomailla aivan rauhassa Kyproksella muiden turistien joukossa. Tätä rauhaa ja yksityisyyttä Seiska esittelee kolmella aukeamalla yli 30 kuvalla sekä yksityiskohtaisills tiedoilla muun muassa Kataisen uikkareiden merkistä.

* Turussa järjestetään lauantaina iso yhteispiknik, botellón. Poliisihallituksen poliisitarkastaja Aki Järvenpää ja rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio muistuttavat, että tapahtuman järjestäjät voivat joutua isoihin ongelmiin, jos Kupittaalla sattuu lauantaina jotain vakavaa. Heidän mukaansa vastuuseen vedetään ne kolme nuorta miestä, jotka ovat botellónin Facebookiin ilmoittaneet. ”Tämän tyyppisiin tapauksiin tullaan varmasti hakemaan oikeusteitse linjauksia”.”Tapahtumat eivät synny itsestään”.

* Naiset pääsivät Itävallan kansallishymniin.

* Suomen veroaste alhaisimmillaan yli 20 vuoteen

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s