Ei pilkettä silmäkulmassa vaan selässä risti.

* Mikä on sokaissut meidät niin, että emme enää ymmärrä varovaisuuden merkitystä? (Antti Blåfield)

* Miksi Suomessa näytetään ajattelevan, ettei kukaan muu kuin maanviljelijä pysty maa- ja metsätalousministeriksi? (Elina Lappalainen)

* Vähemmistövaltuutetun mukaan ihmiskauppa jää Suomessa piiloon. ”Olemme helposti huiputettavia” [Eva Biaudet]

* ”Olisi väärin sanoa, että presidentin sukupuolella ei ole vaikutusta”. [Eva Biaudet]

* Turpiin voi saada kahden euron tai lippalakin vuoksi. Nuoria ryöstetään päivänvalossa. Nuorimmat syylliset olleet 12-vuotiaita. Kampissa viihtyville teineille ilmiö on tuttu.

* Koivukylän Palloseuran vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapalloharjoitukset alkavat. Eetu Heikurinen, Abdullah Ahmed, Eelis Kytönen ja Umar Egal hioivat harjoituksissa taitojaan. ”Nämä lapset kasvavat toistensa rinnalla. Heidän ikäpolvellaan ei ole toisiinsa kohdistuvia ennakkoluuloja”.

* ”Mutta Lahdessa 2001 työnsä menettäneellä miehellä ei ollut koskaan pilke silmäkulmassa vaan aina hieman vettyneet silmät. Silloinkin kun hän voitti. Ei pilkettä silmäkulmassa vaan selässä risti. (Tuomas Kyrö)

* Venäjän presidentin Dmitri Medvedevin kaudella nanoteknologiasta on tullut Kremlin lempilapsi. Asiaa edistämään perustettua valtiollista kehitysyhtiötä Rosnanoa johtaa Anatoli Tsubais, jota pidetään Venäjän 1990-luvun yksityistämisen pääarkkitehtina. Pietarin talousfoorumissa viime kuussa puhunut Tsubais nimesi ”vanhuuden lääkitsemisen” yhdeksi Rosnanon päätehtäväksi. ”Kyse on ihmisen aktiivisen elämän pidentämisestä biologisille äärirajoille”.

* Morsiamen ryöstö onnistui. Nizzassa livahtaminen oli lähellä, mutta viranomaisten valppaan toiminnan ansiosta hänen passinsa takavarikoitiin. Ruhtinatar saatiin alttarille ajoissa. Nyt hänet on kuljetettu Etelä-Afrikkaan, jossa häntä pidetään parin viikon ajan. Riskinä on, että hän karkaa. (Outi Kaartamo)

* Ruhtinas Albertilla on omituinen tarve jakaa geenejään sinne sun tänne ikään kuin kyseessä olisi joku kovinkin merkittävä perimä, joka veisi ihmiskunnan evoluutiota harppauksittain eteenpäin. (Taina West)

* Folkets oro tvingar fram granskning av sötningsmedel

* Om handlingar säger mer än ord verkar det vara klart att Vladimir Putin planerar återvända till Kreml.

(HS,HBL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s