Kyllä se desi on ihan tarpeeksi per astia

* Venäläisessä kansalaisaktivismissa on noussut sosiaalisen median uusi sukupolvi. Sen suosituimpia edustajia on verkostopalvelu Vkontakte (Yhteydessä), jonka toiminnot ja ulkoasu on kopioitu lähes sellaisenaan Facebookista. Joidenkin arvioiden mukaan jopa kolmannes 12-54-vuotiaista venäläisistä käyttää Vkontaktea viikoittain.

* Suomenruotsalainen lapsi puhui ystävänsä kanssa metrossa omalla äidinkielellään, kun vieras aikuinen tuli komentamaan, että Suomessa puhutaan suomea.

* Työelämän laatu Suomen kilpailuvaltiksi. ”Tavoitteeksi tulisi ottaa, että Suomi on työelämän laadun johtava maa Euroopassa vuonna 2020 tavalla, joka tukee ihmisten työssä jatkamista nykyistä selvästi pidempään.”

* Kokoomuksen piti tehdä näissä vaaleissa historiaa, mutta sitten sinitaivaalle ilmestyi S-kirjaimen muotoinen sadepilvi.

* Suurtalousemäntälinjan ankara johtajatar Tiina Jylhä mittaa aikaisemmqt keitokset ja toteaa ammattitaitoisesti, että kyllä se desi on ihan tarpeeksi per astia. Menee yli jos laittaa enemmän. Pahimmassa tapauksessa astia halkeaa, jos laittaa liikaa tavaraa ja kaikki valuu ulos ja tulee hirveä sotku.

* Turun Sanomien gallupin mukaan kokoomuksen kannatus vaalipiirissä on romahtanut 21,9 prosenttiin. Se tarkoittaisi 5,5 prosenttiyksikön pudotusta vuoden 2007 vaaleista. Tujunen antaa lausuntonsa ja kääntää mustan BMW:nsä Turun moottoritielle.

(HS)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s