Vihreä formulafani ja poikien toiveammatti, jossa saa syödä kahvia ja pullaa

* Kaikki tietävät, ettei Italian pääministeri Silvio Berlusconi pidä suomalaisesta ruoasta, mutta kukaan ei tiedä, mitä mieltä hän on vaikkapa norjalaisista kalapullista. Se ei välttämättä kiinnosta Norjassa ketään. Suomessa on meneillään merkillinen, alavireinen käpertyminen sisäänpäin. [Kari Huhta]

* Käyttäjät eivät voi valvoa, minne Facebook luovuttaa tietoja ja miten niitä käytetään. Käyttäehdoissa on kohta, jonka mukaan sivustolla on oikeus jakaa tietoja paitsi toisille yhtiöille myös asianajajille sekä tuomioistuimille ja muille valtion laitoksille.

* Vihreät vaalikentille naimalakolla ja yli miljoonalla vaalilehdellä. Esimerkiksi Uudenmaan vaalilehdedtä paljastuu, että Pekka Haavisto on fofmulafani ja Tuija Braxilla on kuorma-autokortti.

* Mummin, miehen tai vaimon voi vuokrata. Oma lapsenlapsi asuu 300 kilometrin päässä. Palomies hankkii lisätienestejä vuokramiehenä. Vuokravaimo pyykkää ja siivoaa – myös naisen kotona.

* Pukukoppimusiikkia: ”Mä elän vieläkin”, Jorma Kääriäinen. (HIFK). Tätä pudotuspelisarjaa muistellaan vielä pitkään Helsingissä.

* Bluesista tuli kautta aikojen ensimmäinen joukkue, joka on yltänyt välieriin aloutettuaan pudoruspelit villi-kortti -kierrokselta. Seurassa eletään vahvaa aikaa, sillä Bluesin A-, B- ja C-juniorit ovat SM-finaaleissa.

* Antti Lindtman on Sdp:n vastaus, mallitoveri 2.0. (Erkki) Rantalan mukaan Lindtmanilla on sama ominaisuus kuin Ben Zyskowiczilla: ”Antti imee jokaisesta kohtaamisesta jonkun tiedonjyvän, jota voi itse jalostaa ja käyttää myöhemmin.”

* 2010-luvulla pojilla on uusi toiveammatti: vartija. Näin ainakin Keinutien ala-asteen 2C-luokalla Helsingin Kontulassa. Luokan kymmenestä pojasta neljä haluaa isona vartijaksi. ”Saa syödä kahvia ja pullaa”.”Saa tarkistaa metron”. ”Saa pamputtaa muita”. Poikia hihityttää. ”Se pamputus oli vähän huono vastaus”, Rony kiemurtelee.

* SDP får inte vara med och leka. Samlingspartiets och Centerns kandidater vill fortsätta regera tillsammans. Fler vill se Sannfinländarna än SDP i en regering.

* #26

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s