Lauantaina ilmassa ei ollut jasmiinin tuoksua vaan ranskalaisia Rafale-hävittäjäkoneita

* Espoon päättäjät kiistelevät Lommilan hypermarketista. Suurempaa (8000 krs m2) kannattivat kokoomus ja keskusta sekä toinen perussuomalaisista. Pienemmän alueen (4000 krs m2) puolella olivat vihreät, demarit, Rkp ja toinen perussuomalainen. ”Tämä on vihreän kaupunkisuunnittelun painajainen”

* ”Arabimaiden kevättä on seurannut tyrannien takatalvi”. Lauantaina ilmassa ei ollut jasmiinin tuoksua vaan ranskalaisia Rafale-hävittäjäkoneita.

* Vaalikone yskii. ”Kuka on suosikkisi seuraavan hallituksen pääministeriksi?” -”Joku muu” (Toinen mies)

* Afrikan digibisnestä tulee seuraavan vuosikymmenen hallitsemaan kolme yhtiötä: Facebook, Google ja Nokia. Nokia 1100 on puhelimena suosittu kuin AK-47 aseena. Kun afrikkalaiselta kalastajalta putoaa puhelin veteen, se kelluu. Sen voi purkaa ja kuivattaa auringossa ja se toimii taas (Intelligent Life).

* ”Komissiolla tulisi olla mahdollisuus tarkastaa ennakolta EU:n jäsenvaltioiden kansallisia budjetteja”. Täysin samaa mieltä olivat Kokoomus ja Rkp, jokseenkin samaa mieltä Keskusta.

* Jos kävisi peräti niin, että Soinista tulisi pääministeri, Suomi voisi olla kuin Slovakia. Se kuuluu unioniin ja euroon, mutta ei suostu – edes pienellä osuudellaan – tukemaan muita jäsenmaita.

* Maailma on täynnään erikoisia asioita. Yksi kummallisimmista on se, että yhdysvaltalaiset vakoojat pääsevät kenenkään estämättä penkomaan Euroopan asukkaiden rahaliikennettä (Swift)

* Perussuomalaiset – the True Finns (Financial Times)

(HS, IS)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s