Muslimitytöistä Marit Björgeniin

* Tuhannet (muslimi)tytöt Suomessa pelkäävät perheen kostoa. ”Isän keinot pakottaa on hakkaamalla ja pahimmassa tapauksessa se voi tappaa. Usko pois, voi se”, tyttö (17v) sanoo. Maahanmuuttajaisä ei hyväksy vapaa-aikaa eikä missään tapauksessa seurustelua.. Isä soittaa viimeistään tunnin päästä kotoa lähtemisestä ja tarkistaa olinpaikan.

* Kokoomus ehdottaa, että heti vaalien jälkeen laaditaan ”työllisyyssopimus”). Jyrki Kataisen mukaan kyseessä ei ole kuitenkaan paluu tupoon. (öh, latojan kommentti)

* Vihreät tulistuivat perussuomalaisten ohjelmasta… Puolueen entinen puheenjohtaja Osmo Soininvaara arvosteli Vihreässä Langassa sitä, että vihreät ovat julistaneet perussuomalaiset päävastustajikseen. ”Pystymmehän me yhteistyöhön arvokonservatiivisten kepulaistenkin kanssa”. Puheenjohtaja Anni Sinnemäki ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Niinistö pitivät ajatusta mahdottomana.

* ”Vihreiden linja on täydellinen moraalinen vapaus: minkäänlaista yhteistä tai yleistö moraalia ri ole, vaan jokainen päättää itse, mikä on hyväksyttävöö. Se on pelottavaa.” (Nimim. Kdowi)

* Ilkka Kanervan syntymäpäiväjuhlilla olivat kaikki, koska kaikki ovat Iken kavereita. Tukevatko ystävät häntä nyt? … paikalla on maan koko hallitus pääministeri Matti Vanhasen johdolla ja juhlapuhujaksi on tulossa itse presidentti Martti Ahtisaari.

* On turha kuvitella, että eläkeläiset hurahtaisivat tuhlaamaan… Joka toinen kuukausi pyörähdetään jossain päin kotimaata ja ulkomaille matkataan pari kertaa vuodessa. (ET-lehden kysely eläkesuunnitelmista)

* ”So what. Minä puhun vaikka Kiinan keisarille.” -paita myy kuin häkä.

* ”Hur kommer ’superman’ Berlusconi att hinna med att regera Italien om han också skall infinna sig i rätten 1-2 gånger i veckan?”. 30 procent av italienarna stöder fortvarande Berlusconi.

* Björgen obesegrad i 365 dagar. ”Om jag inte hade astma skulle jag inte skida så fort”.

(HS, HBL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s