Ihan kuin minä kävisin ruokaostoksilla Downing Streetin lähikaduilla

* Yleensä itsevarmoin ottein Ollila esiintyi kaikelle kansalle television A-plus-ohjelmassa epävarmana ja haparoiden. Ollilan viesti jäi hämäräksi.

* Britannian entinen pääministeri Tony Blair päivitteli muistelmissaan, että aina vaalien alla hän joutui opiskelemaan maifon, voin ja muiden elintarvikkeiden hintoja.”Ihan kuin minä kävisin ruokaostoksilla Downing Streetin lähikaduilla (joilla ei edes ole kauppoja)”

* Soini on habitukseltaan sutki naapurin mies, jonka kanssa olisi mukava lähteä kaljalle. Harvan äänestäjän mieleenkään tulisi haluta löhipubiin kokoomuksen sliipatun puheenjohtajan Jyrki Kataisen kanssa.

* Pääministeri Mari Kiviniemi vaikuttaa loukkaantuneelta, kun toimittajat kysyvät häneltä jotain. Hänellä tuntuu olevan aina kiire hoitamaan tärkeämpiä tehtäviä.

* Korvaavatko hakkerit toimittajat? Tuleeko laittomasta tiedonhankinnasta maan tapa? [Unto Hämäläinen]

* Pääkaupunkiseudulla on mittava latuverkosto. Ladut ovat osittain yhteneväisiä, mutta jos hiihtäisi kertaalleen läpi Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan latumatkat, vastaisi se likimsin hiihtomatkaa Helsingistä Jyväskylään.

* Lähes 2000 autoilijaa jäi kiinni ylinopeudesta Kehä III:lla ensimmäisen 46 (kameravalvonta) tunnin aikana.

* Yhteisösivusto Facebookin käyttäjien määrä on muutamassa kuukaudessa moninkertaistunut Kiinassa siitä huolimatta, että sivusto on maassa kielletty. ”Kielletyille sivuille pääseminen on helppoa”, sanoo pekingiläisnainen Yu Lili, 30. Hän kiertää Kiinan internetin ”palomuurin” käyttämällä vpn-yhteyksiä.

* En jättebra idé, tycker krögarna om förslaget om Norra esplanaden som gågata. På stadsplaneringskontoret är man inte lika entusiastisk.

(HS, HBL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s