Tänk att Twitter var nedstängt under HELA franska revolutionen

* Chuan tyttäret Sophia ja Louisa eivät saaneet varata aikaa leikkeihin, osallistua koulunäytelmiin, katsoa televisiota eivätkä valita omia harrastuksiaan. Heille ei myöskään sallita alle kympin arvosanoja muusta kuin liikunnasta ja näyttämöilmaisusta. Sen sijaan heidän piti olla vähintään kaksi vuotta luokkakavereitaa edellä matematiikassa, harrastaa vain lajeja, joissa he voittavat kultaa, ja soittaa päivittäin kolme tuntia putkeen pianoa tai viulua eikä mitään muita instrimentteja. (tiikeriäiti Amy Chuan)

* Kiina vetää kaupunginjohtajia. Talousmahti Kiina on noussut virkamatkoja tekevien kaupunginjohtajien suosikkikohteeksi. Helsingin Pekka Sauri on Suomen matkustavaisin kaupunginjohtaja. Jussi Pajunen on ainoa johtaja, jonka vaimon kustannuksia kaupunki on korvannut.

* ”Ju mer man tänker på det, desto mer imponerande är stormningen av Bastiljen. Tänk att Twitter var nedstängt under HELA franska revolutionen” (Erik Wiklund)

(HS, HBL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Tänk att Twitter var nedstängt under HELA franska revolutionen

  1. Paluuviite: Tweets that mention Tänk att Twitter var nedstängt under HELA franska revolutionen | Vesan Maailma -- Topsy.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s