Päivät ei ole veljeksiä

Poikkeuksellisesti aamun ohjelmaan ei kuulunutkaan taksipalvelua Otaniemen kautta, kun Tiina otti vaihteluksi yösijan siskonsa luota ja suuntaa Meilahteen lukemaan ja liikkumaan 🙂

Normiohjelman mukaisesti kävelin puoliunessa hakemaan Hesarin postilaatikolta (n. 20 m) ja kummeksuin, kun pari isoa lumimöhkälettä oli löytämnyt tiensä postilaatikon viereen. Eihän sen näin pitänyt mennä, juuri eilen kolasin paikan siistiksi. Hieraistuani silmää enemmän auki huomasin, että vierestä oli kadonnut kymmeniä metrejä lumivallia – ”kaupunki” oli yön aikana käynyt auraamassa / kuljettamassa metriset kinokset pois! Kiitos Espoo, kotikaupunkini 🙂

Autuaallisen olon siivittämänä onnistuin liukastelemaan pystyasennossa vielä takaisinkin (liukasta!) ja aamun kruunasi vielä kotona tehty luomuviili pakastemansikoilla ja Kokemäen mustikoilla makeutettuna, nam 🙂 Ja mikä vielä parempaa, herkistyimme ihan yhdessä vaimon kanssa aamupöydän Hesaria tutkimaan. A-osa minulle, B-osa Ritvalle, C-osa minulle, D-osa minulle, A-osa Ritvalle, B-osa minulle. Hyväksi todettu kaava 🙂

Siitä sitten salkku Volvoon ja matkaan. Leppävaarassa radion Tiina kertoi, että normaalit ajokelit on, ei mitään säävaroituksia ja hetken päästä, että kehällä Kalevalan tien kohdilla neljän auton mälli. En välttämättä halunnut tähän hidastukseen jäädä (normaalireitti), joten 50 metrin matkalla ohjelmoin reittini uudelleen -> Turunväylä-Munkkiniemi-Hietalahti-Ruoholahti. Oikea valinta, ei juurikaan liikennettä ja puolessa tunnissa konttorilla. Valotkin sattui suosimaan 😉

Että mikäs tässä!

Kategoria(t): Elämää Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s