Sunnuntaina luin – August Ollikainen och samlingspartiets samvete

* Karlsson: ”Virkamies: olin työmatkalla vain kerran humalassa” – Ukko sohvalla: Minäkin olin Teneriffalla humalassa vain kerran. – Vaimo: Niin olit. Sunnuntain ja perjantain välisen yön.

* Naisten osuus parlamentin paikoista: 1) Ruanda 56.3%, 2) Ruotsi 45,0%,…7) Suomi 40.0,… 72) Turkmenistan, Yhdysvallat 16.8%

* 1990-luvulle tultaessa Jari oli Hollannissa tuiki tuntematon suomalainen nimi. Nyt Hollannin nimirekisterissä on jo 1987 Jaria ja uusia tulee kymmeniä vuodessa. Hollantilaisten Jarien joukko kertoo Litmasen merkityksestä enemmän kuin Lahden kisapuistossa 10. lokakuuta paljastettu patsas.

* ”Tietääkseni yksikään työnantaja tällä planeetalla ei ole vielä tähän päivään mennessä tullut kysymään työntekijöiltä, että sopisikohan teille palkankorotus.” [August Ollikainen, aikanaan Kemin kunnan työntekijöiden pääluottamusmies]

* Nätti-Jussi kuuntelee Pojanhovissa kahden viereisessä pöydässä istuvan etelän miehen keskinäistä ylvästelyä rahoillaan. Toisen etelän miehen erehtyessä kehumaan, että hän voisi rahoillaan ostaa vaikka koko Lapin, Nätti-Jussi toteaa omasta pöydästään: ”Mutta mitenkäs sinä ostat, kun minä en myy.”

* Niinistö kertoi, että ravintolassa oli nautittu normaalit ruokajuomat. Tosin hän tarkensi myöhemmin, että olisi pitänyt puhua vain juomista. Ei ollut syöty.

* Redan i september meddelade Lukasjenko att han förväntar sig 70-75 procent av rösterna. Troligtvis kommer landets valkommission fram till samma resultat.

* Samlingspartiets unga har tagit så långa kliv högerut att moderpartiet ter sig som en syförening för socialtanter. Det är en medveten strategi. (Marianne Lydén)…att ett politiskt ungdomsförbund i allmänhet förväntas utgöra moderpartiets samvete

(HS,HBL)

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s