iPad, iPad, iPad

Aamuhesaria (aitoa) keittiön pöydällä lukiessa oli kyllä verenpaineen äkkipurskahdus lähellä, tuo taplettimainonta käytti tehokkaasti paperin tarjoamat ulottuvuudet ja mainostoimistojen ilosanoman.

Sanomalehdellähän on vain kolme uhkaa: iPad, iPad, iPad. Tässäkö sitä nyt ollaan Suomessakin. Keittiönpöydät valtaavat nuo ameriikan ihmeet, sillä kaikillahan sellainen on oltava. Jos isä lukee A-osaa ja äidille on langennut B-osa ja vielä tytär haluaa sarjakuvasivut niin näinkö siivutetaan iPad kolmeen osaan? Ei taideta, kolme niitä pitää ostaa, tai jonotusnumerot keittiön ovelle.

Odotan vaan uutta design-keittiön pöytää, jossa iPadit nätisti nousevat kaltevaan kulmaan juuri puurolautasen takapuoleeen tai kahvikupin takamaastoon (älä kaada kuppia).

Siinä sitten perhe ihmettelee kuinka Helsingin iPad siteeraa Savon iPadin paikallisuutisia, uudessa sanomalehdessähän toimitukset ovat copy/paste/internet-sukupolvea ja syvällisemmät analyysit eivät enää mahdu uutistoimituksen kustannusrakenteeseen.

Simo Salmista siteeraten, sanotaan vaan ruma sana niinkuin se on, iPad, iPad, iPad. Taidan ainakin odottaa seuraavaan sukupolveen, tai ehkäpä jopa sähköiseen paperiin 🙂

Kategoria(t): Havaintoja Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s