Simon suksitalli

Tämä sunnuntai käynnistyi hivenen hitaanmuotoisesti, ikäänkuin mummin kanssa olisi pikkujoulu maistunut hyvältä ja pitkään ;)Aamusella piti taas hakea Jorvista Tiinalle sairaustodistus töitä varten, kun kurkku oli siinä kunnossa, että ei mitenkään olisi kestänyt kassapalvelua Stockmannilla. Nopeasti ja ystävällisesti sujui taas Jorvin palvelu!Suvikin tuli käymään ”lukulomalle” ja hakemaan alamäkisukset Nummelan Kesportin jakelupisteestä, joka tällä kertaa sijaitsi Esport areenalla, kun Topi oli pelaamassa kaukalopalloturnausta. Samalla Riihiniityntie sukuhaara sai tuotua murtsikkavälineet perushuoltoon – sitten vaan lumisadetanssaamaan …Jos on Vesa-vaarin kilpahiihtoluistelusukset aivan mahtavat niin on nuo uudet laskettelusukset sitten mageet :)Ja sitten leipurimestaria lämmitti oliivileivän menekki 😉

– Taken at 1:44 PM on November 30, 2008 – cameraphone upload by ShoZu

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s