Laatuaikaa Tiinan kanssa ja eksyksissä

Aloitin tänään päivän oikein panostamalla kulinarismiin ja finanssisijoituksiin.

Käväisin heti herättyäni pikkukaupassa keräämässä ostoskoriin vaniljawienereitä (2 kpl), karjalanpiirakoita (5 kpl) ja kestileipää. Kun Ritva oli mennyt Kapon äidin kyydillä Lahteen, me Tiinan kanssa nautiskeltiin näistä aamupaloista.

Finanssipuoli oli tietysti Lotto-kuponki, jonka täyttämisen kauppias onnistui minulle perustelemaan – 8:n ruksin järjestelmä, eiköhän se siitä muutu tuloiksi.

Makean aamiaisen jälkeen lähdettiin Tiinan kanssa Selloon, ostettiin yhtä ja toista. Ensinnäkin, innokkaalle abiturientille kirjakaupasta abikirjoja, englantia ja biologiaa harjoitusta varten (ja saatiin vielä kaupan päälle kännykkäpussi). Sitten ostettiin vielä lasten DVD tai itse asiassa 6 DVD:n pakkaus ”Olipa kerran elämä”, joka siis tunnetusti kertoo animaatiosarjana ihmiskehosta, kuten ”valkosoluista, noista verisuonten pikku poliiseista, sekä aivojen ja sydämen toiminnasta”. Tämä projekti, ohjelmien kesto 13 tuntia, on siis osa Tiinan ylioppilaskirjoituksia – biologiaa !

Siinä sitten tietysti käväisin juomassa yhden Latten Buffossa ja vielä piti käydä Prismassa ostamassa dödöä Tiinalle ja muistin, että minähän tarviin itsekin moisen. Dödö-hyllyille oli helppo löytää, mutta sen jälkeen alkoikin ongelma, jota voisi verrata tilanteeseen jäätelörintamalla, niitäkin on nykyisin kymmeniä erilaisia, kun aikanaan tultiin hyvin toimeen yhdellä tai kahdella Eskimo-puikolla. Siis todella kymmeniä erilaisia dödöjä, vain yksistään miehiä varten! Ja vieläpä yhden merkin sisällä useita, varmaan tarvitaan nämä kaikki? No, loppujen lopuksi valitsin mieluummin hintahaitarin 2 € -osastosta ja jätin lähes 5 € pötköt hyllyyn pölyttymään. Jääköön nyt merkki mainitsematta, mutta ei ollut tällä kertaa Boss…

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Laatuaikaa Tiinan kanssa ja eksyksissä

  1. Anna Lepistö sanoo:

    Eikös tuo DVD sarja pitänyt olla Vivanin joululahja? ainakin pukille niin kirjoitettiin =)

  2. Vesa Saarinen sanoo:

    Niitä on siellä vielä, ei pukki unohda 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s