Pieni Jäätelöbaari Vohveli ja muuta viime aikoina sattunutta

Meidän kotiostarin uutuus. Lahjoja, jätskejä ja kahveja & leivonnaisia.

 Kävimme capuccinot ja korvapuustit maistelemassa osana lauantaiaamun kierrosta. Aamusella jo kävin hakemasta ”pikkukaupasta” (Laaksolahden M-kauppa, suosittelen!) makoisat pullat niin saatiin päivä käyntiin (ja lottosin!). Sitten Tiina Tapiolan Stockmannille rahaa keräämään ja ostettiin jo muutamat järkevät joululahjatkin – nimim. ”Krääsätön joulu”-ryhmään kuuluva…

Siitä polkastiin sitten vielä kaupunkiin vähän Humac-liikettä ihastelemaan – saispas Nokiaankin sellaista touchia! Ja sitten vielä hiivaa ostamaan tuohon pikkukauppaan, edelläkerrotuin seurauksin!

Eilen seurattiin Nenäpäivän ohjelmaa telkkarissa ja pieneltä osaltamme tuimme hyvää asiaa. Olihan ne todella kirkassilmäisiä ja innostuneita lapsia Nepalissa ja Sierra Leonessa, kun saivat apua mm. koulunkäyntiinsä. Hienoa, että yli miljoona euroa saatiin kerätyksi, vaikka ”laman” aikaa eletäänkin…

Täytyy tunnustaa, että taas on tullut netissäkin ahkeroitua, kävin vähän Soininvaaran blogia kommentoimassa, kun oli ruuhkamaksuja kannattanut Herttoniemen liikennejärjestelyjen avuksi. Järjetöntähän se on yhteen liikenneympyrään (suunnilleen) upottaa sata miljoonaa (!) euroa, mutta ei se tilanne ruuhkamaksulla parane.

Liikenteestä vielä, hyvä että oli enkelit matkassa vaarilla suojatiellä, kun hurjastelijan alle oli jäädä. Kyllähän siinä huonosti olisi voinut käydä. Luin jostain, että jalankulkijoille kuolemaan johtavista onnettomuuksista 60 % tapahtuu suojateillä ja näistä 70 % on yli 60-vuotiaita. Pimeällä tai sumuisella säällä kunnon heijastusliivit ovat erittäin tehokkaat – mitenkään vähentämättä autoilijan vastuuta tietenkään.

Vielä tämänpäivän kolttosiin, kävin maksamassa Diacorissa Tiinan autokoululääkärintodistusmaksun ja ajattelin samalla hoitaa kolesteroliverikokeen, kun on jäänyt vaan menemättä. Eivät ottaneet vastaan, kun epäilivät, että on liian vähän verta punaviinin joukossa – ei vaineskaan, kun pitää olla ollut n. 10 tuntia syömättä 🙂

Ja sitten taksihommia, 1 kpl tyttö Leppävaaraan, 1 kpl tyttö Tapiolasta, 1 kpl tyttö Leppävaarasta – taas tuli hiilijalanjälkeä …

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s