Syysmyrskyä

Melkoisen myrskyn lykkäsi.

Hain töiden jälkeen Ritvan ja Tiinan Stockmannilta ja kotia lähestyttäessä poks katuvalot sammui meidän alueelta ja autosta pois tullessa tajusi myös tuulen ja sateen.

Siinä istuttiin sitten kynttilän valossa hyvinkin vajaan tunnin verran, kännykän radio viihdytti ja kannettavaltakin sai nettiyhteyden ”mokkulakortin” avulla – tosin akun kesto on sinänsä rajallinen. Kuitenkin sain jopa yhden työasian hoidettua, ohjelmisto toimi ja sähköposti lähti…

Sähköt tuli sitten taas päälle ja saimme katsottua Yorkshiren etsivän, jonka DVD:n ostimme. Pää-Stockmannilla sitä ei ollut, mutta myyjä vakuutti meidät, että kannattaa ostaa, kun nyt on kanta-asiakasalennustakin. Hän sitten soitti Tapiolaan, kun Oulu tai vaikka Jumbokaan ei ihan ollut matkan varrella. Sieltähän se löytyi ja sitten kysyi vaan nimeäni. ” Saarinen”. ”Asiakas Saarinen tulee sen vielä tänään hakemaan”. Jotenkin tuli eräs tamperelainen sketsisarja mieleen 😉

Hyvä, ettei tänään ollut tarvetta laivamatkailuun … huomenna seikkaillaan ensin Pendolinolla Turkuun, sitten laivalla Tukholmaan (toivottavasti tyyntyy…) ja keskiviikkoiltana taas laivalla Helsinkiin. Siinä päivä konferenssia välissä ja Ritva yrittää viettää aikaa vanhassa (?) kaupungissa.

Harmilloista Porvoossa, Anna kertoi, että puu oli kaatunut talon päälle. Toivottavasti säästyi pahemmilta vaurioilta.

Lopuksi vielä parempia uutisia, Tiinalla oli elämän ensimmäinen oikea tilipäivä 🙂

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s