Kesän aurinkoa pimeään syyspäivään

Näin pimeänä syyspäivänä ja YT-neuvottelu-uutisten täyttäessä uutisvälineet ja sähköpostit on lämmintä muistella vaikka kesän aurinkoisia hetkiä, tässä ollaan Vivanin kanssa ”maja-aamiaisella” puutarhapöydän alla kalustemaalausten lomassa 🙂

Tänä aamuna oli taas luovien liikennevalintojen päivä… Leppävaarassa jo vanha Turuntie tukkoili, mutta jotenkin ajauduin kuitenkin Kehä 1:n rampille ja etanavauhtia eteenpäin…Sillan päällä näkymä pitkin Kehää oli täynnä ja kävelyvauhtia, taas. No – niin kauan kuin mahdollista, käännös oikeaan (perussuomalaiseen ? tapaan) ja Sellon Palace-hotellin puolelta hyvällä paikallistuntemuksella Friisinmäen kylkeä pitkin Nihtisiltaan ja Kilon poliisin 🙂 ohi Kehä 2:lle ja Länsiväylälle ja Ruoholahteen – tällä kertaa ei ollut edes poliisi- tahi paloautoja teillä ja matka sujui rattoisan nopeasti.

Radiossa taas kuuluttivat äiti Amman olevan Kaapelitehtaalla ja väkeä kuulemma pilvin pimein, ihmiset tuoneet jopa lapsiaan halittavaksi ja porukkaa ihan jostain Oulusta asti tullut vain tätä varten Ruoholahteen – Google Earthilla olis nähnyt helpommalla Kaapelitehtaat sun muut vanhat Alkon tehtaat. No hupinsa kullakin. En käynyt katsomassa, olisko Tanjaa näkynyt. Tai Viljoa.

Vielä on illalla tässä taksivuoro, Tiinan haku töistä Tapiolan Stockmannilta – on siellä Tapiolan mummoja ilahduttamassa 🙂

Vähän alkaa jo silmää harittaa …

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s