Kaikki hyvin, vaikka onkin maanantai


Symbolisoikoon nyt tämä kuva kotitunnelmia, meillähän on ollut äiti kotona 24/7, paitsi, jos on Stockmannilla 🙂

Olipas aamuherätys tänään taas nihkeätä, kone käynnistyy hitaasti rentouttavan viikonlopun jälkeen…

Tänäänhän oli merkittävä päivä konttoriamme vastapäätä:

”Äiti Amma saapuu Helsingin Kaapelitehtaalle 3.-4. marraskuuta. Paikalle odotetaan saapuvan tuhasittain ihmisiä jonottamaan Äiti Amman halausta. Äiti Amma on halannut jo yli 26 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Äiti Amma kiertää syksyllä Eurooppaa. Helsinki on yksi 11 kohteesta.” Että semmoinen halipula, en nyt kyllä mennyt, vaikka siinä melkein näköetäisyydellä halaileekin. Ei kyllä jonojakaan näkynyt…

Ja Espoossa kaikki hyvin, siis Leppävaarassa. Tiinalla oli ensimmäinen ajotunti ja suurin osa kaiteista ja pylväistä taisi jäädä ehjäksi. Maitohapoille taisi kuitenkin mennä noiden kytkimien, jarrujen ja rattien kanssa 😉

Sitten vielä uuden kattilatekniikan ylistystä… Ollaan ihmetelty naapurien kanssa, kun suihkusta on tahtonut lämmin vesi loppua ainakin, jos on pari ihmistä samaan aikaan eri suihkuissa. Kävin itsekin kattilaa katsastelemassa eilisenä ja siistiltä näytti, vähän alhaisia oli lähtevän veden lämpötilat, mutta en osannut alkaa sitä säätämään, sen verran monta namikkaa on, mitä voisi viritellä. No, tänään sitten kävi kattilan asentaja tarkistamassa tilannetta ja totesi, että olipas öljy loppu! No sehän voi jotain vaikuttaa juu. Aika hyvin kuitenkin sähkövastuskin on lämmittänyt, kun kuitenkin hanoista tulee lämmintä vettä ja suihkussakin on käyty 🙂

Ajoitushan on tietysti sikäli hyvä, että ei tuo öljyn tynnyrihinta ole enää 140 vaan vähän päälle 60 dollaria …

Juorukalenteritiedotkin sitten julkaistiin. Nyt tiedetään tärkeät asiat kuin Susan Ruususen ja Sirkka Mertalan ansiot – siis rahalliset … ja nämä kepun (jos sallitaan) tukija-Sukarin ansiotulot jäivät 25000 :een ja pääomatulojakin oli oikeen 59 € ja 50 senttiä… ei siitä paljoa vaalitukea maksella 😉 Tokmanni-Kakkonen sentään ansaitsi 36000 ja pääomatuloa jopa 941000, miten se nyt noin päin … kunnon kansalaisia!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Kaikki hyvin, vaikka onkin maanantai

  1. Sviu sanoo:

    Kyllä isä jaksaa taas naurattaa =D Lisää tämmösiä tekstejä joka päivä, niin rentoutuvat minunkin aivosoluni rankkojen koulupäivien jälkeen. Jostain pitäisi sitä energiaa kerätä, että jaksaa kahlata mikrobien ja patologian läpi (lue: 8:00/9:00-16 opetusta, jonka jälkeen urheilua/lukemista -> päivä päättyy klo 20…). Viisaat vanhemmat sanovat, että tästä syksystä kun pääsee läpi, niin keväällä helpottaa.

  2. Vesa Saarinen sanoo:

    tsemiä tsemiä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s